Chokoladesnitter

Denne opskrift er til alle chokolade elskere. Disse chokoladesnitter, er nemme at lave, og smager som at tage en bid af paradis.

Chokoladesnitter

175 Gr. Smør
300 Gr. Sukker
2 Spsk. Kakao
2 Hele Æg
1 Tsk. Vanilliesukker
150 Gr. Hvedemel
200 Gr. Hakket mørk chokolade

 

 

 

 

 

 

Sådan gør du

Smelt smør ved svag varme, det må ikke brune. Tilsæt sukker og kakao og rør det sammen. Lad blandingen kølne lidt. Tilsæt æg, hvedemel, vanilliesukker, og hakket chokolade og rør massen sammen, der behøves ikke at piske, bare rør massen sammen med en grydeske.

Hæld dejen i en lille form ca. 25 x 25 cm. Smurt eller beklædt med bagepapir. Bag kagen  i en forvarmet ovn ved 2000 C i 25-30 minutter på nederste ovn rille.

 

Tips og tricks

Snitterne skal være sprøde og let knasende i toppen og bunden, men tunge og klistret i midten.

Skær ikke snitterne i for store stykker, så bliver de nemt lidt for tunge at komme igennem.

Brug en god mørk chokolade, det gør bare snitterne så meget bedre.

10 replies
    • Lotte siger:

      Hej Irene
      Jeg er jo tilhænger af smør, når jeg bager :-), men jeg tænker da godt du kan bruge flydende margarine istedet for. Det står vist på flaskerne hvordan mængde forholdene er. Jeg tror egentligt ikke du behøver at varme det, men måske det er en god ide at det har stuetemperatur.
      Venlig bagehilsen
      Lotte

      Svar
    • Lotte siger:

      Hej Pia.
      Chokoladesnitterne er en kage, og skal opbevares som sådan. Altså lufttæt, gerne i den form du har bagt den.

      Venlig bagehilsen
      Lotte

      Svar
    • Lotte siger:

      Hej Karina
      Tak for dit spørgsmål.
      Nej, snitterne er ikke egnet til at blive frosset ned.
      Men de kan holde sig en uges tid, hvis de er pakket ordentligt ind. F.eks. i noget husholningsfilm og en pose.
      Med bage hilsen
      Lotte. 🙂

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *