Kokoskager med fyld - bageopskrift

Kokoskager med fyld

Denne opskrift er dejlig nem, og kagerne er gode at give børnene med i skole til at dele ud i klassen, eller til kollegerne den dag man skal give kage. Bemærk at det er de små linseforme og ikke de store muffins-forme, der bliver brugt i denne opskrift.

Kokoskager med fyld

125 Gr. Smør
2 Hele Æg
160 Gr. Sukker
2 Tsk. Vanilliesukker
50 Gr. Hvedemel
125 Gr. kokosmel
100 Gr. Hakket chokolade
50 Gr. Hakket hasselnødder

 

 

 

 

 

 

Sådan gør du

Start med at smelte smørret, så det kan nå at afkøle lidt. Pisk æg og sukker til det er hvidt og skummende. Bland vanilliesukker, hvedemel og kokosmel og rør det i æggemassen med det smeltede smør. Vend hakket chokolade og hasselnødder i tilsidst.

Fordel dejen i 16 små papirforme. Formene skal fyldes ca. 3/4, da kagerne hæver lidt under bagning.

Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 2000 C i 12 – 15 minutter på midterste ovnrille.

 

Tips og tricks

Det er en god ide, når du bager i papirforme, enten at lægge to forme i hinanden, eller lægge papirformene i små folieforme, så kagerne ikke ” vælter” under bagningen.

Smørret må ikke være for varmt når det tilsættes dejen, så risikerer du at chokoladen smelteri dejen, og det er ikke meningen.

Man kan tilsætte lidt ekstra chokolade efter smag.

Du bestemmer selv, hvor groft du ønsker at hakke chokolade og hasselnødder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *