Pizzaboller
Denne opskrift på pizzaboller, har jeg fået af min søde kollega Laila. Pizzabollerne blev straks et hit herhjemme, og er et dagligt “must” i drengenes madkasser.
Pizzaboller
75 Gr. | Smeltet margarine |
2½ Dl. | Mælk |
50 Gr. | Gær |
500 Gr. | Hvedemel |
1 Helt | Æg |
1 Spsk. | Sukker |
1 Tsk. | Salt |
Sådan gør du
Opløs gæren i smeltet margarine og mælk. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt eller rør godt sammen i røremaskinen. Form dejen til 24 boller. Læg bollerne på ovnens bageplader, der er smurt eller beklædt med bagepapir.
Klem bollerne let flade og lav en fordybning i midten af dem. Smør dem med en smule ketchup og fordel skinketern/strimler, revet ost og oregano på.
Lad pizzabollerne hæve til dobbelt størrelse i 20 minutter.
Bages i en forvarmet ovn ved 2000 C i 8 – 10 minutter. Der bliver ca. 24 stk af denne portion.
Tips og tricks
Jeg fryser pizzabollerne ned, og tager dem op efterhånden som jeg skal bruge dem.
Fyldet kommes på efter smag
Super lækker opskrift!! Har lavet hele 2 portioner så der er masser til fryseren 😀
Jeg har dog givet dem 20 min. i min gasovn, efter 10 min var de slet slet ikke færdige. 🙂
Tak for en dejlig nem og lækker opskrift 😉