Daim muffins
Disse Daim-muffins er nogle rigtige sød små lækkerbidskener, med den dejlige smag af Daim. Men de er uden den klistrede fornemmelse i tænderne, som man kan få ved at spise en rigtig Daim bar.
Vi kan ikke vise dette galleriDaim muffins
50 Gr. | Margarine |
1 Dl. | Sukker |
1 Helt | Æg |
4 Stk. | Daimbar |
75 Gr. | Valnødder |
3 Dl. | Hvedemel |
2 Tsk. | Vanilliesukker |
2 Tsk. | Bagepulver |
1 Dl. | Mælk |
Sådan gør du
Smelt margarinen og lad den afkøle let. Pisk den afkølede margarine godt med sukker, tilsæt ægget og pisk godt igen. Hak valnødderne og Daim barrene groft og bland 3/4 af det i melet.( Resten skal bruges til pynt senere)
Sigt Vanilliesukker og bagepulver i æggemassen og rør det. Tilsæt mælken og tilsidst melblandingen og vend det med en palet til en jævn dej.
fordel dejen i muffinsforme, der bliver ca. 15 af denne portion. Bag muffins i en forvarmet ovn ved 1750 C i 15 minutter. De varme muffins pyntes med de resterende nødder og Daim, straks de er taget ud af ovnen.
Tips og tricks
Det er nemt at hakke Daimbarrene i en pose , med en kødhammer eller skaftet på en kniv.
Fordelen dejen i muffinsformene med to skeer.
Du har skrevet 1750 c, men mener du ikke 175 c???
Hej. Er muffins fryseegnet. Vh Bettina Madsen