Chokoladesnitter
Denne opskrift er til alle chokolade elskere. Disse chokoladesnitter, er nemme at lave, og smager som at tage en bid af paradis.
Vi kan ikke vise dette galleriChokoladesnitter
175 Gr. | Smør |
300 Gr. | Sukker |
2 Spsk. | Kakao |
2 Hele | Æg |
1 Tsk. | Vanilliesukker |
150 Gr. | Hvedemel |
200 Gr. | Hakket mørk chokolade |
Sådan gør du
Smelt smør ved svag varme, det må ikke brune. Tilsæt sukker og kakao og rør det sammen. Lad blandingen kølne lidt. Tilsæt æg, hvedemel, vanilliesukker, og hakket chokolade og rør massen sammen, der behøves ikke at piske, bare rør massen sammen med en grydeske.
Hæld dejen i en lille form ca. 25 x 25 cm. Smurt eller beklædt med bagepapir. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 2000 C i 25-30 minutter på nederste ovn rille.
Tips og tricks
Snitterne skal være sprøde og let knasende i toppen og bunden, men tunge og klistret i midten.
Skær ikke snitterne i for store stykker, så bliver de nemt lidt for tunge at komme igennem.
Brug en god mørk chokolade, det gør bare snitterne så meget bedre.