Kokossnitter
Disse kokossnitter minder meget om de velkendte studenterbrød. Men der er jo noget ekstra lækkert ved at have bagt dem selv, så pyt med den lille ekstra indsats man skal gøre for at servere en lækker snitte til kaffen.
Bund
400 Gr. | Hvedemel |
325 Gr. | Margarine |
200 Gr. | Flormelis |
Hindbærmarmelade |
Fyld
400 Gr. | Flormelis |
325 Gr. | Kokosmel |
6 Spsk. | Kakao |
7 Hele | Æg |
chokoladeknapper |
Sådan gør du
Bund
Margarine skæres i mindre tern og æltes eller røres sammen med hvedemel og flormelis. Dejen rulles ud i din bradepandes størrelse, gøres nemmest mellem to stykker bagepapir. Læg dejen med det nederste stykke bagepapir i din bradepande, og bag bunden i en forvarmet ovn ved 2000 C i 10-15 minutter på ovnens midterste rille, til overfladen er let gylden. Bunden smøres med et tyndt lag hindbærmarmelade, så snart den er taget ud af ovnen.
Fyld
Flormelis, kokosmel, kakao og æg røres til en ensartet masse og kommes i et jævnt lag på bunden der lige er kommet ud af ovnen og smurt med hindbærmarmelade. Kagen bages videre i ovnen ved 2000 C i 17-20 minutter på ovnens midterste rille.
Når kagen kommer ud af ovnen og stadig er meget varm, overhældes den med overtrækschokoladeknapper (Dem fra Odense er gode) som smøres ud i et jævnt lag med en pensel, når de er smeltet.
Tips og tricks
Skær kagen ud i ikke for store snitter, de fylder godt i både munden og maven.
Bunden er nemmest at lave hvis margarinen ikke er for kold.