M&M cookies
Kan du lide Bastogne og M&M´s, så er disse cookies ren win-win.
Sprødheden og den let krydrede smag af kanel er rigtig lækker i kombination med de søde M&M´s.
M&M cookies er en ægte familie-favorit. 🙂
M&M cookies
150 Gr. | Blødt smør |
150 Gr. | Rørsukker |
1 Knsp. | Salt |
1 Helt | Æg |
1 Tsk. | Bagepulver |
1 Tsk. | Kanel |
1 Knsp. | Kardemomme |
175 Gr. | Hvedemel |
75 Gr. | M&M´s |
Sådan bager du gode M&M cookies
Pisk smør, sukker og salt grundigt sammen, tilsæt Ægget og pisk grundigt igen.
Hvedemel, bagepulver og krydderier blandes og røres i dejen. 3/4 af M&M´erne tilsættes og røres i. (resten gemmes til pynt).
Fordel dejen i små klatter med to teskeer, på en bageplade beklædt med bagepapir, giv god plads, klatterne flyder en del ud.
Læg de resterende M&M oven på klatterne og tryk dem lidt ned i dejen. Bag cookies i en forvarmet ovn ved 1750 C i ca . 10-11 minutter.
Cookies skal være let brune i kanten, men stadigt bløde, lige når de kommer ud af ovnen.
Tages af pladen, og direkte på en rist, med en palet, til afkøling, når de er kommet ud af ovnen. Lægges i en tætlukket kagedåse når de er kolde.
Tips og tricks til gode M&M cookies
Man kan tilsætte 50 Gr. hakket nødder efter egen smag hvis man synes.
Det er vigtigt at cookies lægges på en rist til afkøling med det samme de er taget ud af ovnen.
Ellers bliver de bløde og det er ikke meningen. De skal være sprøde, når de bliver helt kolde.
Hej Lotte..
Nu er det 4 gang vi laver disse småkager, de er blevet huset fødselsdags småkager. Nu er det min datters 8 års fødselsdag her i weekenden, og det første hun sagde hun ville have som kage, er disse super M&M småkager.. Tak for opskriften, de er bare fantastisk