Sådan laver du de perfekte spøgelsesmarengs
Start med at tage 2 spsk. flormelis og bland med maizena. Pisk æggehviderne meget stive og seje mens du tilsætter resten af flormelis lidt efter lidt. Vend maizena/flormelis blandingen forsigtig i æggehviderne sammen med citron saften. Sprøjt massen ud som spøgelser, med en sprøjtepose, på en bageplade med bagepapir. Der bliver 20 – 25 stk. Giv lid plads mellem spøgelserne, de flyder lidt ud i ovnen. Bag spøgelserne i en forvarmet ovn ved 1250 C i 1 time og 15 minutter. Når spøgelserne kommer ud af ovnen flyttes de straks på bagepapiret over på en rist og afkøler. Når de er helt kolde laves øjne og mund med smeltet chokolade.
Tips og tricks til de bedste spøgelsesmarengs
De to første spøgelser, du laver, bliver måske ikke så kønne, indtil du lige har fået håndelaget. 🙂 Øjne og mund laves nemmest ved at putte smeltet chokolade i en pose med et lille hul, og trykke chokoladen ud af. Spøgelserne opbevares bedst i en tætsluttende kagedåse.