Denne opskrift på kokoskringler er en af dem, som man kan bruge til julesmåkager. Og de er også gode til kaffen en søndag eftermiddag.
Kokoskringler
400 Gr. |
Smør |
200 Gr. |
Kokosmel |
400 Gr. |
Hvedemel |
300 Gr. |
Sukker |
1 Stk. |
Æg |
1 Tsk. |
Vanilliesukker |
Sådan gør du
Skær Smørret i mindre tern. Ælt Smørret sammen kokosmel, hvedemel, sukker, æg og vanilliesukker til en ensartet dej. Kør dejen til strimler gennem kødhakkemaskinen, med stjerneformen i. Skær strimlerne i ca. 20 cm og form kringler. Bag kringlerne på bagepapir på bageplader i en forvarmet ovn ved 1800 C i 6 – 8 minutter til de lige har fået lidt farve i kanten. Jeg fik ca. 150 kringler ud af denne portion.
Kringlerne flyttes på bagepapiret over på en rist og afkøler, lige efter de er kommet ud af ovnen.
Tips og tricks
Hvis du ikke har en kødhakkemaskine, kan du trille dejen ud i pølser på ca. en lillefingers tykkelse, og skære ud og forme til kringler.
Istedet for kringler kan du også forme kranse. Så skal du ikke skære så store stykker ud. Regn med ca. 10 cm.
Hold øje med småkager i ovnen, de bliver hurtigt mørke.
Du kan pynte med glasur, hvis du kan lide det.
Husk, at småkager skal opbevares i tætlukkede kagedåser.