Sådan laves de lækre brownies med kæmpeskildpadder
Start med at smelte skildpadderne sammen med smørret for svag varme i en lille gryde, stil det side og lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker grundigt til det er hvidt og luftigt. Bland bagepulver, vanilliesukker, hvedemel og salt og vend det i æggemassen, med en palet, til en ensartet dej. vend grofthakket chokolade og grofthakket valnødder i dejen, og tilsæt den afkølede skildpaddemasse tilsidst.
Hæld dejen i en lille form med bagepapir, ca 25 x 30 Cm, og bag kagen i en forvarmet ovn ved 1800 C i 35 – 45 minutter på midterste ovnrille. Den skal være lidt småsnasket i midten. 🙂 .
Tag kagen op af formen med bagepapiret og lad den afkøle på en rist.
Tips og tricks til de perfekte brownies med kæmpeskildpadder
Skildpaddemassen skal være kølet godt af inden den tilsættes dejen, ellers smelter chokoladen.
Du kan undlade valnødderne, hvis du ikke bryder dig om dem.
Kagen bør bages dagen før den skal spises og opbevares lufttæt, så sætter smagen fra skilpadderne sig. Ellers smager den mest som almindelige brownies, hvilket er synd, da kagen bare bliver så meget bedre, bare den får lov at stå.
Jeg har brugt Toms kæmpeskildpadder.