Indlæg

M&M cookies

Kan du lide Bastogne og M&M´s, så er disse cookies ren win-win.

Sprødheden og den let krydrede smag af kanel er rigtig lækker i kombination med de søde M&M´s.

M&M cookies er en ægte familie-favorit. 🙂

M&M cookies

150 Gr. Blødt smør
150 Gr. Rørsukker
1 Knsp. Salt
1 Helt Æg
1 Tsk. Bagepulver
1 Tsk. Kanel
1 Knsp. Kardemomme
175 Gr. Hvedemel
75 Gr. M&M´s

Sådan bager du gode M&M cookies

Pisk smør, sukker og salt grundigt sammen, tilsæt Ægget og pisk grundigt igen.

Hvedemel, bagepulver og krydderier blandes og røres i dejen. 3/4 af M&M´erne tilsættes og røres i. (resten gemmes til pynt).

Fordel dejen  i små klatter med to teskeer, på en bageplade beklædt med bagepapir, giv god  plads, klatterne flyder en del ud.

Læg de resterende M&M oven på klatterne og tryk dem lidt ned i dejen. Bag cookies i en forvarmet ovn ved 1750 C i ca . 10-11 minutter.

Cookies skal være let brune i kanten, men stadigt bløde, lige når de kommer ud af ovnen.

Tages af pladen, og direkte på en rist, med en palet, til afkøling, når de er kommet ud af ovnen. Lægges i en tætlukket kagedåse når de er kolde.

Tips og tricks til gode M&M cookies

Man kan tilsætte 50 Gr. hakket nødder efter egen smag hvis man synes.

Det er vigtigt at cookies lægges på en rist til afkøling med det samme de er taget ud af ovnen.

Ellers bliver de bløde og det er ikke meningen. De skal være sprøde, når de bliver helt kolde.