Daim muffins  | Lottebager.dk | Bageopskrifter, kageopskrifter og opskrifter på tærte m.m.

Daim muffins

Disse Daim-muffins er nogle rigtige sød små lækkerbidskener, med den dejlige smag af Daim. Men de er uden den klistrede fornemmelse i tænderne, som man kan få ved at spise en rigtig Daim bar.

Daim muffins

50 Gr. Margarine
1 Dl. Sukker
1 Helt Æg
4 Stk. Daimbar
75 Gr. Valnødder
3 Dl. Hvedemel
2 Tsk. Vanilliesukker
2 Tsk. Bagepulver
1 Dl. Mælk

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan gør du

Smelt margarinen og lad den afkøle let. Pisk den afkølede margarine godt med sukker, tilsæt ægget og pisk godt igen. Hak valnødderne og Daim barrene groft og bland 3/4 af det i melet.( Resten skal bruges til pynt senere)

Sigt Vanilliesukker og bagepulver i æggemassen og rør det. Tilsæt mælken og tilsidst melblandingen og vend det med en palet til en jævn dej.

fordel dejen i muffinsforme, der bliver ca. 15 af denne portion. Bag  muffins i en forvarmet ovn ved 1750 C i 15 minutter. De varme muffins pyntes med de resterende nødder og Daim, straks de er taget  ud af ovnen.

 

Tips og tricks

Det er  nemt at hakke Daimbarrene i en pose , med en kødhammer eller skaftet på en kniv.

Fordelen dejen i muffinsformene med to skeer.

GD Star Rating
loading...
    2 Svar

    Giv en kommentar

    Har du lyst til at være med i debatten?
    Du er meget velkommen til at bidrage!

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *