Indlæg

Squash kage | Lottebager.dk | Bageopskrifter, kageopskrifter og opskrifter på tærte m.m.

Squashkage

Denne kage er dejlig svampet og utroligt nem at lave. Den er god til eftermiddagsthéen, eller aftenskaffen, eller hvornår man lige har lyst til noget sødt og krydret.

Squashkage

250 Gr. Sukker
350 Gr. Hvedemel
2 Tsk. Vanilliesukker
1 Tsk. Natron
2 Tsk. Bagepulver
1 Tsk. Salt
2 Tsk. Kanel
2 Dl. Olie
3 hele Æg
400 Gr. Revet squash
50 Gr. Hakket valnødder

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan gør du

Bland sukker, hvedemel, vanilliesukker, natron, bagepulver, salt og kanel i en skål. Pisk æggene let sammen og tilsæt dem til de tørre ingredienser, sammen med olie,  fintrevet squash( med skræl) og hakket valnødder. Rør det hele sammen til en ensartet dej og  hæld det i en lille smurt eller beklædt med bagepapir bradepande og bag kagen i en forvarmet ovn ved 1750 C i 45-50 minutter, på ovnenes midterste rille.

 

Tips og tricks

Du kan undlade valnødderne, hvis du ikke bryder dig om dem.

Du kan tilsætte 100 Gr. rosiner, hvis du kan lide det.

I vores familie kan vi lide at smøre hvid glasur på.

I Squash sæsonen, rev min kære mor altid en stor mængde squash og delte op i portioner til sqaush kagen til at fryse ned. Så havde hun altid til at hun lige kunne bage en squashkage, også uden for sæsonen

GD Star Rating
loading...